Ante i Anka Duvančić proslavili 50. obljetnicu braka: 'Ljubav sve pobjeđuje i nikad ne prestaje'

Ante i Anka Duvančić proslavili 50. obljetnicu braka: 'Ljubav sve pobjeđuje i nikad ne prestaje'

'Dugo u životu živjeli u ljubavi i zdravlju i Gospodin bio s njima, a djeca i unuci bili im velika radost!'

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Šibenska biskupija
Objavljeno:
 
02.12.2020 09:08

 

Naš nam ljudski život pokazuje, a Božja riječ to nam potvrđuje: 'Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne hvasta se, sve vjeruje, svemu se nada i sve podnosi, nikad ne prestaje' (1 Kor 13,4-8).

I u ova naša sadašnja vremena u kojima živimo s neizvjesnošću, ljubav i slavlje te ljubavi, makar i skromno zbog nastalih okolnosti, pokazuju nam radost, snagu i veličinu ljubavi koja supruge vodi kroz njihov ljudski i kršćanski život.

Župna zajednica u Vodicama doživjela je 29. 11. 2020., na prvu nedjelju došašća, radost proslave 50. obljetnice braka supruga Ante i Anke Duvančić, koji su svetom Misom Gospodinu zahvalili za svoj dugogodišnji bračni život, međusobnu ljubav, za svoju djecu i unuke. Supružnici Ante i Anka, koji su cijeli svoj radni vijek proveli kao profesori, samozatajni kao što su i uvijek to pokazivali, skromno su, ali s velikom ljubavlju, proslavili i ovaj svoj dan i veliki jubilej, 50. obljetnicu braka.

– Od srca im čestitamo na njihovoj ljubavi i 50. obljetnici braka, sa željom da ih Gospodin i nadalje prati i bude uz njih do kraja njihova života. Dugo u životu živjeli u ljubavi i zdravlju i Gospodin bio s njima, a djeca i unuci bili im velika radost – poručio je župnik, don Franjo Glasnović.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: