Caritasov Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovinskog stanja

Caritasov Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovinskog stanja

Molbu sa svim potrebnim dokumentima studenti podnose do zaključno 31. listopada 2020. god., neposredno u ured Caritasa Dubrovačke biskupije.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
screenshoot
Objavljeno:
 
24.09.2020 10:48

Caritas Dubrovačke biskupije objavio je u srijedu 23. rujna Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovinskog stanja za akademsku godinu 2020./2021. Dodijelit će se ukupno 20 (dvadeset) stipendija, a mjesečni iznos stipendije u iznosu od 1.000,00 kuna isplaćivat će se u deset mjesečnih obroka tijekom natječajne akademske godine.

Pravo sudjelovanja na natječaju za stipendije imaju studenti koji su državljani Republike Hrvatske, koji su kao redoviti studenti upisani na sveučilišni ili stručni studij u Republici Hrvatskoj ili izvan Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području Dubrovačke biskupije, te nemaju novčane potpore za školovanje odobrene od nekog drugog subjekta.

Molbu sa svim potrebnim dokumentima studenti podnose zaključno do 31. listopada 2020. god., neposredno u ured Caritasa Dubrovačke biskupije, Liechtensteinov put 22, Dubrovnik; ili preporučenom pošiljkom na adresu Caritasa Dubrovačke biskupije, Vatroslava Lisinskog 13a, Dubrovnik. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefonski broj: 020 612 240.

Ostale propozicije natječaja možete pronaći OVDJE.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije