Dubrovčani atraktivnim ljetnim igrama proslavili rođendan SKAC-a

Dubrovčani atraktivnim ljetnim igrama proslavili rođendan SKAC-a

Ljetne igre mladih 'Pljus, pljas, pljes' povodom šestog rođendana Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC-DU) održano je prošle subote na Plivalištu VK Gusar u Mlinima uz glazbu i roštilj.

Autor
Dubrovačka biskupija/Laudato/D.R.
Fotograf
Dubrovačka biskupija
Objavljeno:
 
14.07.2020 14:25

 

Ukupno je sudjelovalo devet peteročlanih ekipa od kojih je svaka morala imati barem jednog muškog člana ili barem jednu žensku članicu. Pravo na sudjelovanje imali su mladi od petnaest do trideset godina. Ukupno se odigralo šest igara u moru, a u svakoj od njih natjecatelji su morali pokazati svoju spretnost, fizičku izdržljivost i timski rad. Kako dalje izvještava Biskupija, prvo mjesto je osvojila ekipa 'Leteći medvjedići', a članovi pobjedničke ekipe su bili Stipan Erceg, Mavro Farčić, Ivan Raguž, Josipa Vuković i Mario Šopar.

Službena proslava SKAC-ovog šestog rođendana održat će večeras u Dubrovniku euharistijskim slavljem u 20.00 u zbornoj crkvi sv. Vlaha, a nastavlja se otvaranjem novog SKAC-ovog prostora u Gradu na adresi Kovačka 8.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: