Evo gdje u Zagrebu proslaviti Sve svete

Evo gdje u Zagrebu proslaviti Sve svete

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije objavio je raspored svetih Misa svetkovine Svih svetih na Mirogoju, Miroševcu i Markovu polju.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
30.10.2020 08:45

 

Proslava svetkovine Svih svetih na Mirogoju

Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić predvodit će na svetkovinu Svih svetih, u nedjelju 1. studenoga 2020. godine na Mirogoju središnje euharistijsko slavlje i molitvu za pokojne s početkom u 16 sati na prostoru iza crkve Krista Kralja.

Na svetkovinu Svih svetih Mise će još biti u 10 i 11:30 sati također na prostoru iza crkve Krista Kralja. Na Dušni dan, u ponedjeljak 2. studenoga 2020. godine, Misa na Mirogoju bit će u 10 sati na prostoru iza crkve Krista Kralja.

Raspored svetih Misa na groblju Miroševac i Markovo polje na svetkovinu Svih svetih

Na svetkovinu Svih svetih, u nedjelju 1. studenoga 2020. godine, Mise na groblju Miroševac bit će u 11 i 15 sati. Svetu Misu u 11 sati predvodi fra Branko Lipša. Misu u 15 sati predvodi pomoćni zagrebački biskup mons. Ivan Šaško. (Jutarnja misa u 9 sati biti će u župnoj crkvi.) Nakon svetih Misa je molitva odrješenja za sve vjerne mrtve.

Misu na Markovu polju u 15 sati predslavi pomoćni zagrebački biskup, mons. Mijo Gorski.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije