[FOTO] Održana tri kampa Zdruga katoličkih skauta Šibenske biskupije

[FOTO] Održana tri kampa Zdruga katoličkih skauta Šibenske biskupije

Više od 70 skauta učilo se disciplini, obvezama, odgovornosti, timskom radu, raznim vještinama i poslušnosti vođama, a istovremeno su uživali u igrama i druženju.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Zdrug katoličkih skauta Hrvatske
Objavljeno:
 
30.07.2021 11:00

 

U protekla dva tjedna, na otoku Prviću, održana su tri kampa u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Šibenske biskupije. Geslo ovogodišnjih kampova citat je blaženog Carla Acutisa: 'Svi se ljudi rađaju kao originali, ali mnogi umiru kao kopije!' U tom smo kontekstu kroz svetu ispovijed, Misu i kateheze, preispitali malo svoj život i naše mjesto u svijetu kao katoličkih skauta, našu originalnost, prepoznatljivost, poslanje i autentičnost.

Više od 70 skauta učilo se disciplini, obvezama, odgovornosti, timskom radu, raznim vještinama i poslušnosti vođama (što im i nije uvijek bilo lako), a istovremeno su uživali u igrama i druženju.

– Neprocjenjivo iskustvo za skaute, ali i za sve nas vođe. Jer ulaganje u našu djecu, ulaganje je u bolju budućnost svijeta i Crkve – kazali su iz Zdruga.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: