Humanitarna izložba župnika Marijana i župljanina Luke

Humanitarna izložba župnika Marijana i župljanina Luke

Prikupljeni novac od prodaje namijenjen je za pomoć roditeljima slabijeg imovinskog statusa u nabavi školskog pribora i knjiga u novoj školskoj godini.

Autor
Darko Fiket/Laudato/D.R.
Fotograf
Darko Fiket
Objavljeno:
 
21.09.2020 08:07

Zabočki župnik Marijan Culjak i umjetnik klesar Luka Valec ove su nedjelje na Trgu sv. Jelene Križarice izložili svoje radove pred crkvom.

Sav prikupljeni novac od prodaje, ukupno 5.500,00 kuna, donirat će se Osnovnoj školi 'Ksavera Šandora Gjalskoga' u Zaboku, kako bi se pomoglo roditeljima slabijeg imovinskog statusa za nabavu potrebnog školskog pribora i knjiga u ovoj započetoj školskoj izazovnoj godini.

– Hvala svima koji ste kupili slike, križeve i isklesane radove duhovne tematike, te time omogućili i pomogli onima kojima je to potrebno u ovim teškim vremenima – rekao je župnik Culjak.

Ovo nije prvi put da je župnik organizirao ovakvu akciju s humanitarnim ciljem za potrebite, na čemu mu u ime župnog Caritasa od srca zahvaljujemo.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: