Održan križni put za vrtićarce

Održan križni put za vrtićarce

U organizaciji Povjerenstva za katoličke škole i predškolske ustanove na području Zagrebačke nadbiskupije, održan je 20. ožujka 2024. godine križni put za vrtićarce u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na Kaptolu.

Autor
TUZN/Laudato/F.P.
Fotograf
Povjerenstvo za katoličke škole i predškolske ustanove
Objavljeno:
 
21.03.2024 09:04

 

Oko 400 djece s roditeljima i odgajateljicama svojih vrtića (Svete Male Terezije, Sunčev Sjaj-Nazaret, Brat Sunce, Dobri, Svetog Vinka, Svetog Josipa, Svete Anđele Merici, Marije Petković, Cvjetnjak, Jordanovac, Svetog Franje, Blažene Hozane, Ružičnjaka i Markuševca) animirali su i vodili križni put koji je započeo u 17:15.

Pozivu na križni put odazvali su se i odgajatelji, roditelji i djeca državnih i gradskih vrtića te su se svi zajedno kasnije okupili u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, gdje su ih dočekali sokovi i grickalice. Pogledali su humanitarnu izložbu radova svojih prijatelja iz katoličkih vrtića na području Zagrebačke nadbiskupije i za kraj pogledali su animirani film ''Izgubljeni sin'' u dvorani ''Vijenac''.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: