Održan peti i zadnji susret Temeljne formacije animatora

Održan peti i zadnji susret Temeljne formacije animatora

Animatori Zagrebačke nadbiskupije svoju formaciju nastavit će Općom specijalizacijom animatora koja će se od 2. do 9. kolovoza održati u Baškim Oštarijama.

Autor
Laudato/D.R.
Objavljeno:
 
14.06.2021 11:59

 

U Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u subotu 12. lipnja održan je peti i zadnji susret Temeljne formacije animatora Zagrebačke nadbiskupije. Tema susreta bila je: 'Duhovna dimenzija animatora'.

Susret je započeo svetom Misom u kapelici Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa, a nastavio se predavanjem o dijelovima svete Mise te radom u malim skupinama.

U poslijepodnevnom dijelom animatori su slušali predavanje o duhovnosti u životu animatora, dok su u malim skupinama razgovarali o kršćanskom identitetu animatora te o slici koju imaju o Isusu Kristu. Susret je zaključen zabavnim programom.

Animatori Zagrebačke nadbiskupije svoju formaciju nastavit će Općom specijalizacijom animatora koja će se od 2. do 9. kolovoza održati u Baškim Oštarijama, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: