Mrežna duhovna priprava: 'Još jedan Božić dolazi'

Mrežna duhovna priprava: 'Još jedan Božić dolazi'

Priprava se sastoji od kratke uvodne molitve, dnevnih misnih čitanja, razmatranja i promišljanja, poticajnih pitanja te završne molitve.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Đakovačko-osječka nadbiskupija
Objavljeno:
 
30.11.2020 12:48

 

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, na čelu s povjerenikom i studentskim kapelanom Osječkog sveučilišta, vlč. Marijom Žigmanom, Udrugom 'Duhos' te 25 svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, osmislio je prigodnu mrežnu molitvenu pripravu tijekom došašća za dolazak Božića, pod naslovom: 'Još jedan Božić dolazi'. 

– Pitamo li se gdje smo? Kamo smjeraju naše misli i srce? Jesmo li spremni istinski potražiti Gospodina koji se rađa za svakoga od nas? Kako bi naše misli i srce bili spremni za susret s Gospodinom, odlučili smo ponuditi priliku zajedničke mrežne duhovne priprave pod nazivom: 'Još jedan Božić dolazi'. Naša će se priprava sastojati od kratke uvodne molitve, dnevnih misnih čitanja, razmatranja i promišljanja, poticajnih pitanja te završne molitve, a koju su pripremili svećenici Đakovačko-osječke nadbiskupije – pojasnio je vlč. Žigman.

Pripravu za Božić možete pratiti OVDJE.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije