Otvorene prijave za Ljetni oratorij

Otvorene prijave za Ljetni oratorij

Broj djece koja mogu sudjelovati na Ljetnom oratoriju ograničen je. Prijave za Ljetni oratorij za srednjoškolce vršit će se naknadno.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Riječka nadbiskupija
Objavljeno:
 
17.06.2021 18:43

 

Otvorene su prijave za Ljetni oratorij koji će se u kolovozu provoditi u salezijanskoj Župi Marije Pomoćnice u Rijeci. Riječki salezijanci i animatori pripremili su mnoštvo kvalitetnih rekreativnih, sportskih, kreativnih i duhovnih sadržaja prilagođenih djeci i mladima i održat će se prema sljedećem rasporedu:

– od 1. kolovoza do 6. kolovoza za srednjoškolce

– od 8. kolovoza do 13. kolovoza za završeni 3. i 4. razred osnovne škole

– od 14. kolovoza do 20. kolovoza za završeni 6., 7., i 8. razred osnovne škole.

Prijave za djecu 3. – 8. razreda otvorene su do nedjelje 20. lipnja OVDJE. Broj djece koja mogu sudjelovati na Ljetnom oratoriju ograničen je. Prijave za Ljetni oratorij za srednjoškolce vršit će se naknadno.

Osim Ljetnog oratorija, osmišljene su Ljetne aktivnosti koje će se od 21. lipnja do 31. srpnja održavati svaki dan u oratoriju i bit će prilagođene jednoj dobnoj skupini.

Prvi tjedan:

utorak (22. lipnja) – večer za 7. i 8. završene razrede;

srijeda (23. lipnja) – večer za 5. i 6. završene razrede;

četvrtak (24. lipnja) – 'Hot dog' party za srednjoškolce;

petak (25. lipnja) – večer za 3. i 4. završene razrede.

Ovo su aktivnosti samo prvog tjedna, a u narednim tjednima djecu čeka još mnoštvo igara, turnira, izleta, zabave i sličnoga. Sve će biti prožeto našim kršćanskim duhom i vrijednostima, poručuju riječki salezijanci, piše Riječka nadbiskupija.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: