Pastoral mladih SMN-a organizira duhovnu obnovu, svetu Misu i koncert duhovne glazbe na splitskom Kampusu

Pastoral mladih SMN-a organizira duhovnu obnovu, svetu Misu i koncert duhovne glazbe na splitskom Kampusu

Duhovnu obnovu možete pratiti uživo na YouTube kanalu Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Autor
A.M./Laudato/D.R.
Fotograf
Ured za pastoral mladih SMN
Objavljeno:
 
27.10.2021 08:42

 

U četvrtak 26. listopada od 17:00 sati, u kampusu Sveučilišta u Splitu održat će se ovogodišnja duhovna obnova. Duhovna obnova sastojat će se od duhovnog nagovora koji će održati prof. dr. sc., don Mladen Parlov, te molitve krunice koju ću predmoliti molitvena sekcija 'Hrvatskoga nadzemlja'. Nakon toga sv. Misu i zaziv Duha Svetoga predslavit će splitsko-makarski nadbiskup, msgr. Marin Barišić.

Na kraju večeri studenti, mladi i svi posjetitelji moći će uživati u koncertu duhovne glazbe na kojem će sudjelovati sestre Ramljak, fra Marin Karačić te VIS 'Veritas Aeterna'.

Duhovnu obnovu možete pratiti uživo na YouTube kanalu Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije na poveznici OVDJE.

Duhovnu obnovu, svetu Misu i koncert duhovne glazbe organizira Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije uz pomoć Sveučilišta u Splitu i Studentskog centra Split.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije