Poziv na susret u Požegi

Poziv na susret u Požegi

Sveti Ivan Pavao II. – utemeljitelj Požeške biskupije

Autor
mons. Želimir Puljić/Laudato/M.P
Fotograf
Povjerenstvo za medije Požeške biskupije
Objavljeno:
 
17.09.2024 10:59

Ovim putem obavještava se da je biskup požeški, mons. Ivo Martinović, u povodu Dana Biskupije pozvao održati predavanje za svećenike i katehete na temu Sveti Ivan Pavao II. – utemeljitelj Požeške biskupije, koje će se održati u Dvorani sv. Terezije.

Nakon studijskog susreta u Dvorani sv. Terezije održat će se sveta Misa u požeškoj katedrali povodom godišnjice Mlade mise, koja je u istoj crkvi slavljena prije pedeset godina (7. srpnja 1974.). Misa će započeti u 11:30.

Posebno je drago što postoji prilika za ponovni susret u Požegi, gdje su se svojedobno održavala rodbinska druženja. Uz ovu informaciju, upućuje se poziv svima koji su slobodni tog dana da dođu na Misu u katedralu (u 11:30), a poslije Mise na druženje u Grginom dolu (oko 13:30).

Domagoj Puljić (u Zagrebu) i Ivanka Kalafatić (u Požegi) zaduženi su za bilježenje onih koji namjeravaju sudjelovati na druženju poslije Mise, kako bi se osiguralo dovoljno mjesta za sve. Svi koji žele sudjelovati na susretu u Požegi, mole se da se jave najkasnije do 25. rujna 2024. godine na sljedeće brojeve:

Domagoj: 099 – 404 1415
Ivanka: 099 – 842 6486

Uz srdačan pozdrav i želje za svako dobro, radujemo se skorom susretu u Požegi 28. rujna 2024. godine.

Susret u Požegi

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: