Pripreme za 3. 'Mladifest' u Hrvatskoj

Pripreme za 3. 'Mladifest' u Hrvatskoj

Geslo ovogodišnjeg susreta jest: 'A ti stani sada da ti objavim riječ Božju!', a u potpunosti će se moći pratiti putem medija i digitalnih platformi.

Autor
S.V./Laudato/D.R.
Fotograf
Sisačka biskupija
Objavljeno:
 
15.07.2021 08:19

 

Marijina legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom, organizira 3. 'Mladifest' u Hrvatskoj, od 27. do 29. kolovoza, po uzoru na onaj u Međugorju. 

Geslo ovogodišnjeg susreta jest: 'A ti stani sada da ti objavim riječ Božju!, a u potpunosti će se moći pratiti putem medija i digitalnih platformi da bi na taj način bili povezani i sa svima onima koji nažalost ne će moći biti prisutni. 

U ovogodišnjem programu sudjelovat će istaknuti predavači i mladi koji će podijeliti svoja svjedočanstva. Mrežni prijenos cijeloga programa moći ćete pratiti uživo na Facebooku i Youtube kanalu 'Mladifest Hrvatska', a više informacija o 3. 'Mladifestu' u sljedećim danima moći će se pronaći na mrežnoj stranici: www.mladifesthrvatska.marijinalegijapetrinja.com.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja