Putovanje vremenom na maskenbalu ''Marijinih obroka''

Putovanje vremenom na maskenbalu ''Marijinih obroka''

Dana 1. ožujka, u caffè baru i pržionici kave ''Quahwa'' i Kući piva u Slavonskom Brodu, okupili su se prijatelji ''Marijinih obroka'' iz raznih razdoblja, država i s intrigantnim životnim pričama.

Autor
Laudato/M.B.
Fotograf
Marijini obroci Hrvatska
Objavljeno:
 
08.03.2022 09:36

Moglo se naići na dame i profinjenu gospodu 40-ih i 50-ih godina, no zalutali su i pokoji ‘hippijevci’ i ‘charlestonica’. Pojavile su se i značajne te kontroverzne ličnosti poput britanske kraljice Elizabete, Fride Kahlo i Justina Biebera, koje je bilo zanimljivo vidjeti u razgovoru s rokerom, Masajkom, menadžericom i medicinskim tehničarom. Ovu šaroliku družinu rasplesao je i raspjevao volonter i DJ Petar Mijić.
Kako bi kreativnost gostiju bila nagrađena, organizirano je i natjecanje za najbolju masku, pri čemu je pobjeda otišla u Ujedinjeno Kraljevstvo u ruke kraljice Elizabete.
''Marijini obroci'' zahvaljuju sponzorima zagrebačkog maskenbala: slastičarnicama ''Vincek'' i ''Magnolia'', pivovarama ''Nova Runda'' i ''Medvedgrad'' te ''Batak girllu'', koji su se pobrinuli da gosti budu okrijepljeni, dok su se brojni sponzori iz Slavonskog Broda pobrinuli za bogate nagrade na tomboli.
''Marijini obroci'' ponosni su što se još jednom pokazalo kako druženje i humanitarno djelovanje savršeno funkcioniraju zajedno, jer upravo je sav prihod od prodaje ulaznica, tombola, hrane i pića osigurao tople obroke za 50 djece na mjestu obrazovanja.
Zahvaljuju svima koji su zajedničkim snagama odlučili podržati njihovo djelovanje u stvaranju boljeg svijeta kakvog svako dijete zaslužuje. ''Marijini obroci'' trenutačno hrane više od dva milijuna djece svakog školskog dana, a prosječna globalna cijena prehrane djeteta ''Marijinim obrocima'' tijekom cijele školske godine iznosi samo 132 kn.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: