U Ivancu kršteno sedmo dijete obitelji Maruševec

U Ivancu kršteno sedmo dijete obitelji Maruševec

Čestitamo obitelji!

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Varaždinska biskupija
Objavljeno:
 
01.08.2022 11:13

 

Na spomendan sv. Marte, Marije i Lazara, u župnoj crkvi sv. Marije Magdalene u Ivancu, tijekom večernje Mise koju je predslavio mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup u miru, krštena je malena Marta Maruševec, kći Željka i Maje, inače sedmo dijete u obitelji.

Uz prisutnost roditelja i kumova Nikole Šinko i Kristine Karaula Šinko te župljana župe Ivanec, Misi s krštenjem nazočila su i ostala djeca obitelji Maruševec: Vanja, Dino, Luka, Lovro, Eva i Mila.

U prigodnoj homiliji, nadovezujući se na naviješteni evanđeoski ulomak o sestrama Mariji i Marti željnima utjehe zbog smrti njihova brata Lazara te Isusove objave kako je On uskrsnuće i život, mons. Mrzljak, između ostalog, rekao je kako Isus i danas ulazi u naše kuće, u naše obitelji, te kako je On prijatelj svake obitelji, a to je poticaj i obitelji Maruševec.

Na kraju misnog slavlja s krštenjem, biskup je izrazio čestitke roditeljima i kumovima malene Marte te im je darovao prigodan dar.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: