7. konferencija EWTN-a u Rimu

7. konferencija EWTN-a u Rimu

Pod geslom susreta: ''U vremenima krize pozvani smo očima vjere gledati naprijed'', okupili su se predstavnici katoličkih televizija iz osamnaest zemalja, među kojima i Hrvatska.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Daniel Ibáñez
Objavljeno:
 
21.10.2022 10:49

 

Kardinal Pietro Parolin, državni tajnik Svete Stolice, primio je zahvalu i dar Laudato TV-a. Na svečanoj galavečeri u Rimu, koja je održana u sklopu Međunarodne konferencije EWTN-a, urednik stranog programa Luka Radočaj uime Laudato TV-a zahvalio je kardinalu Parolinu za blagoslov i pismo koje je uputio sudionicima koncerta ''Progledaj srcem'' u lipnju ove godine. Prilikom susreta kardinalu je uručen sažetak videosnimke s koncerta na Maksimiru i križ iz Galerije Laudato, unikatni rad umjetnice Dunje Cossetto. Uz zahvale na daru, državni tajnik Svete Stolice pohvalio je još jednom uspješnost koncerta Progledaj srcem i čestitao na organizaciji koja je okupila više od 50 000 ljudi.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: