Alan Hržica gostovao na korizmenoj duhovnoj obnovi u Novskoj

Alan Hržica gostovao na korizmenoj duhovnoj obnovi u Novskoj

Alan Hržica je prvi put gostovao u Novskoj, u župi blaženog Alojzija Stepinca, u sklopu duhovne obnove.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Antonio Koran
Objavljeno:
 
28.02.2024 14:15

 

Izrazito velik broj ljudi odazvao se na ovu korizmenu duhovnu obnovu koja je započela svetom Misom pod vodstvom vlč. Krunoslava Jurakovića. Nakon Mise, Alan je održao duhovni nagovor, fokusirajući se na temu obraćenja kao ključnu nit večeri. Duhovni nagovor prethodio je klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, koje je proteklo u dubokom, meditativnom i molitvenom ozračju. Večer je završila nizanjem poznatih duhovnih pjesama, na radost i oduševljenje svih prisutnih.

Posebno je bilo svjedočiti zajedništvu između župnika vlč. Krunoslava, Alana i njegove ekipe, koji su lijepo surađivali tijekom cijele duhovne obnove, djelujući kao da im ovo nije prvi put da zajedno rade nešto slično.

Ovaj događaj predstavljao je jedan od prvih takvih susreta u Novskoj, a najavljeno je da je to tek početak, s obzirom na to da je odaziv pokazao veliku želju za ovakvim sadržajima.

antonio koran

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: