Duhovna obnova u Innsbrucku uz Alana Hržicu i vlč. Predraga Ivandića

Duhovna obnova u Innsbrucku uz Alana Hržicu i vlč. Predraga Ivandića

Prvi put nakon više od 50 godina postojanja u Hrvatskoj katoličkoj misiji Innsbruck održana je duhovna obnova koju su predvodili vlč. Predrag Ivandić (župni vikar župe Eisenstadt) i glazbenik (teolog) Alan Hržica uz pratnju njegova benda te članova Molitvene zajednice "Srce Isusovo".

Autor
Molitvena zajednica 'Srce Isusovo'/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica 'Srce Isusovo'
Objavljeno:
 
21.03.2023 13:57

 

Izvrsna organizacija župnika, vlč. Damjana Solde i aktivnog laika predsjednika HKM-a, g. Stjepana Jurića, omogućila je svim posjetiteljima u punoj crkvi da se sva tri dana osjećaju ugodno i dobrodošli.

Bila je to prigoda da svatko od prisutnih u ovom korizmenom hodu pripravi svoje srce i dušu za naš nadolazeći najveći kršćanski blagdan. Uz nadahnute propovijedi vlč. Predraga i duhovne nagovore g. Alana Hržice te molitveno i glazbeno animirana klanjanja, svjedočili smo kako su se iz dana u dan srca prisutnih otvarala sve više.

Duhovnu obnovu obilježio je veliki broj ispovijedi, podijeljenih Euharistija te posebno veliki odaziv mladih. Bilo je dirljivo gledati tako veliko i lijepo zajedništvo Hrvata u Austriji okupljenih u Božjoj kući. U subotu navečer Alan je priredio posebnu glazbenu večer gdje je mnoštvo ljudi uz njega orilo iz svega glasa slavu Bogu. Vjerujemo da je to tek početak velikih duhovnih događanja u Innsbrucku i zahvalni smo svima koji su ovo omogućili.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: