Alan Hržica u Zürichu

Alan Hržica u Zürichu

Proteklog vikenda, u crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice zajedno s njegovim glazbenim timom.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica "Srce Isusovo"
Objavljeno:
 
16.04.2024 11:05

 

Sveta Misa bila je pod vodstvom patera Mate Anića koji trenutačno obnaša službu kao ravnatelj i glavni urednik Radio Marije u Sarajevu. Nakon Mise, Alan Hržica održao je duhovni nagovor i predvodio slavljenički koncert.

Organizator ovog iznimno posjećenog duhovnog susreta bio je fratar iz Hercegovine, fra Goran Azinović i Hrvatska katolička misija Zürich.

Posebno je bilo lijepo vidjeti veliki broj mladih ljudi koji su bili na duhovnoj obnovi, a mnogi od njih dio su Frame (Turicum, Graubünden) koje su vrlo aktivne u Švicarskoj. Od prvog trenutka crkva je bila ispunjena pjesmom, odjekujući zajedništvom i radosti.

Sljedećeg dana, u nedjelju ujutro, pater Mate Anić, Alan i njegov bend, zajedno s fra Goranom, posjetili su crkvu sv. Josipa u Dietikonu, gdje je također održano svečano misno slavlje, uz glazbeni dio koji je dodatno obogatio događaj.

alan hrzica

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: