Duhovni koncert Alana Hržice u Beču

Duhovni koncert Alana Hržice u Beču

U subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica "Srce Isusovo"
Objavljeno:
 
29.11.2023 09:01

 

Ovaj događaj privukao je značajan interes, a mjesta su bila rezervirana mjesecima unaprijed, što svjedoči o velikom zanimanju za vjerskim sadržajima među našim ljudima koji žive u inozemstvu. Svetu Misu, koja je prethodila koncertu, predvodio je don Ivica Stanković, čija je propovijed o životnim vrijednostima utemeljenim na osobi Isusa Krista duboko odjeknula među prisutnima.

Alan Hržica, osim što je zajedno s vrhunskim bendom podigao srca prisutnih u slavljenje, također je kratkim duhovnim nagovorima ostavio puno prostora za promišljanje o današnjim izazovima. Posebno je bilo milosno vidjeti brojne mlade, djecu i obitelji kako zajedno sudjeluju u ovom slavljenju Gospodina.

Organizator ovog susreta bila je Molitvena zajednica ''Milosrdni Isus'' iz Beča, koja je iznijela ovaj događaj s organizacijskom i molitvenom podrškom.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: