Fratri iz Gospina Sinja: ''Dragi izborniče, čestitamo na vrhunskoj igri i veličanstvenoj pobjedi''

Fratri iz Gospina Sinja: ''Dragi izborniče, čestitamo na vrhunskoj igri i veličanstvenoj pobjedi''

Povodom pobjede kojom je Hrvatska u nedjelju u Dohi u sjajnoj igri svladala Kanadu s 4 : 1 u drugom kolu Svjetskog prvenstva, franjevci iz Gospina Sinja čestitali su našim Vatrenima. 

Autor
fenix-magazin.de/Laudato/F.P.
Fotograf
Igor Kralj/PIXSELL
Objavljeno:
 
28.11.2022 09:12

 

Među brojnim čestitkama koje Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću stižu sa svih strana, i čestitka je franjevaca Franjevačkog samostana i Župe Gospe Sinjske na čijem je čelu gvardijan i upravitelj svetišta, fra Marinko Vukman.

Fra Marinko je uputio čestitku u kojoj piše: ''Dragi izborniče, fratri iz Gospina Sinja od srca čestitaju na vrhunskoj igri i veličanstvenoj pobjedi trenerima, igračima i Vama – sjajnom strategu. Želimo i molimo za daljnje uspjehe, uz srdačne pozdrave, fra Marinko.''

Fra Marinko Vukman mnogo je godina proveo na službi u hrvatskom iseljeništvu gdje je slovio kao jedan od omiljenijih svećenika, stoga je svaka njegova podrška i riječ među hrvatskim iseljenicima dočekana s radošću i pozitivnim reakcijama.

Podsjetimo, Vatrenima treba bod za prolazak skupine, a pokušat će ga dobiti u utakmici protiv Belgije u četvrtak. Molitve hrvatskih svećenika, kao i fra Marinka Vukmana, i tada će biti uz njih.

fenix

PHOTO: Fenix (I.Matić)

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: