Kardinal Bozanić predvodio Jutarnju molitvu (Laude) na 52. međunarodnom euharistijskom kongresu

Kardinal Bozanić predvodio Jutarnju molitvu (Laude) na 52. međunarodnom euharistijskom kongresu

Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić predvodio je u petak 10. rujna Jutarnju molitvu (Laude) u zajedništvu s vjernicima, hodočasnicima, svećenicima, biskupima i kardinalima na 52. međunarodnom euharistijskom kongresu te je tom prigodom održao i homiliju, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Autor
Hina/IKA/Laudato/F.P.
Fotograf
YouTube/52nd International Eucharistic Congress
Objavljeno:
 
10.09.2021 09:59

Tijekom molitve, u oltarnom prostoru bio je istaknut jedan od simbola kongresa – Misijski križ – koji je 'hodočastio' diljem europskih (nad)biskupija. U Zagrebu od 8. do 10. veljače, a na njemu se, između ostalih, nalaze relikvije bl. Alojzija Stepinca, bl. Drinskih mučenica i bl. Miroslava Bulešića.

Prijenos Jutarnje molitve mogao se pratiti na službenom YouTube kanalu Kongresa s prijevodom na engleski, francuski, mađarski, njemački, talijanski i španjolski jezik.

U poslijepodnevnim satima kardinal Bozanić susrest će se s Hrvatima u Mađarskoj, najavio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: