Nadbiskup Vukšić primio djelatnike njemačke dobrotvorne ustanove Renovabis

Nadbiskup Vukšić primio djelatnike njemačke dobrotvorne ustanove Renovabis

Nadbiskup Vukšić izrazio je zahvalnost za sve što je njihova dobrotvorna ustanova dosad učinila i preporučio Renovabisu različite humanitarne i crkvene projekte.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
KTA
Objavljeno:
 
26.03.2023 13:20

 

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, mons. Tomo Vukšić, zajedno s generalnim vikarom Slađanom Ćosićem i ravnateljem centra za mlade Vrhbosanske nadbiskupije Šimom Maršićem, jučer su primili djelatnike njemačke dobrotvorne ustanove Renovabis, gospodina Martina Lenza i Sebastiana Hischa, piše KTA. Njih dvojica se od ponedjeljka 20. ožujka 2023. nalaze u Bosni i Hercegovini u obilasku različitih projekata koje pomaže njemačka dobrotvorna ustanova Renovabis.

Dvojica gostiju izvijestili su nadbiskupa o sadašnjim mogućnostima njihove organizacije i izrazili želju da i u buduće pomažu tamo gdje je potrebno. Nadbiskup im je zahvalio za sve što je njihova dobrotvorna ustanova dosad učinila i preporučio Renovabisu različite humanitarne i crkvene projekte, kao što su karitativno, pastoralno i školsko djelovanje Crkve te nastavak obnove važnih crkvenih objekata.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: