Napunite šalicu djelima ljubavi i darujte obrok gladnom djetetu

Napunite šalicu djelima ljubavi i darujte obrok gladnom djetetu

Ove korizme pridružite se korizmenoj akciji ''Marijinih obroka'' 40 djela ljubavi i kroz 40 dana, putem svakodnevnih poticaja, otkrivajte novosti o ''Marijinim obrocima'' te se odrecite neke sitnice kako biste pomogli gladnom djetetu da sito ide u školu.

Autor
Marijini obroci Hrvatska/Laudato/F.P.
Fotograf
Marijini obroci Hrvatska
Objavljeno:
 
04.03.2022 17:25

 

Vizijom organizacije Mary's Meals da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja, djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. ''Marijini obroci'', zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja, brinu se globalno za više od dva milijuna djece, a od svake donirane kune barem 93 lipe dođe do krajnjeg cilja – djeteta.

Poticaji će svakodnevno biti objavljeni na Facebook i Instagram stranicama ''Marijinih obroka''. Odvažite se, prihvatite ili podijelite barem jedan od njih. Zajedničkim snagama uz obitelj, prijatelje ili kolege, pokušajte kroz 40 dana napuniti šalicu djelima ljubavi i darovati obrok za jedno dijete u školama u najsiromašnijim zemljama svijeta kroz cijelu godinu, za što su potrebne samo 132 kune. 

U tome vam mogu pomoći interaktivni materijali koje možete samostalno ispisati: naljepnice za šalicu za donacije, edukativna društvena igra pamćenja koja vas vodi na put u zemlje u kojima djelujemo ili korizmeni kalendar u koji sami možete pisati svoje molitve, poticaje i izazove te ''Priča o našem učinku kroz 5 godina istraživanja''. Mogućnosti su bezbrojne, stoga nemojte propustiti pratiti i saznati što nam još ova akcija donosi. 

''Marijini obroci'' zahvalni su svim volonterima i donatorima koji neumorno djeluju kako bi zajedno došli do sljedećeg gladnog djeteta koje čeka svoj obrok.

 

Za sve dodatne informacije javite nam se na: info@marysmeals.hr ili na telefonski broj: 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X 

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: