Nova knjiga u izdavaštvu FMC-a 'Svjetlo riječi'

Nova knjiga u izdavaštvu FMC-a 'Svjetlo riječi'

Franjevački medijski centar 'Svjetlo riječi' predstavlja novu knjigu: 'Franjevci među svojim pukom. Kratka povijest Bosne Srebrene', autora fra Anđelka Baruna. 

Autor
FMC Svjetlo riječi/Laudato/F.P.
Fotograf
FMC Svjetlo riječi
Objavljeno:
 
19.06.2021 08:08

 

Franjevačka provincija Bosna Srebrena jedina je institucija u našoj zemlji koja u kontinuitetu djeluje još od srednjega vijeka. Tijekom sedamstoljetne povijesti vodile su ju i očuvale generacije fratara, vjernih Evanđelju i domovini. Oni koji su bili uz narod i očuvali tradiciju i vjeru katolika u Bosni i Hercegovini, ispisali su bogate stranice povijesti koje je fra Anđelko Barun objedinio u novoj knjizi. 

Svoj primjerak knjige 'Franjevci među svojim pukom. Kratka povijest Bosne Srebrene' naručite pozivom na telefonski broj: 033 726 200; e-poštom na adresu: redakcija@svjetlo.rijeci.ba; putem mrežne trgovine na: www.svjetlorijeci.ba. Posjetite nas u Sarajevu na adresi Zagrebačka 18 ili u našim knjižarama u Vitezu i Livnu. 

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: