Novi ciklus emisija hrvatskog programa Vatikanskog radija

Novi ciklus emisija hrvatskog programa Vatikanskog radija

Emisija će se emitirati utorkom u redovitom terminu hrvatskog programa Vatikanskog radija, s početkom u 18 sati i 50 minuta.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Vatican Media
Objavljeno:
 
04.01.2022 10:44

 

U okviru programa Vatikanskog radija na hrvatskom jeziku, od 11. siječnja svakog utorka emitirat će se sadržaj posvećen crkvenom učiteljstvu, papinskim dokumentima, sakralnoj arhitekturi i drugim temama vezanim uz Crkvu, izvijestio je Vatican News'.

Bit će to niz promišljanja raznih teologa o papinskim i drugim dokumentima, kao i drugih stručnjaka o različitim crkvenim temama, kako bi slušatelji mogli ući u dubinu crkvenog učiteljstva.

Prvi ciklus bit će posvećen apostolskoj pobudnici pape Franje iz 2016. godine, ''Amoris laetitia'', napose značajne s obzirom na to da je upravo u tijeku Godina obitelji ''Amoris laetitia'', koja će trajati do Svjetskog susreta obitelji u Rimu u lipnju 2022. godine.

Emisija će se emitirati utorkom u redovitom terminu hrvatskog programa Vatikanskog radija, s početkom u 18 sati i 50 minuta, a sadržaj će biti moguće i naknadno poslušati u mrežnoj arhivi emisija na službenoj stranici.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: