Poziv predsjednika Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovki

Poziv predsjednika Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovki

''Iskreno želim da Vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine.''

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
18.09.2022 11:15

 

Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije i latinski nadbiskup metropolit Lavova, mons. Mieczyslaw Mokrzycki, pozvao je poznatog hercegovačkog franjevca, fra Jozu Zovku, da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine, objavilo je Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne.

Pismo mons. Mokrzyckog prenosimo u cijelosti:

Velečasni oče,

Nadovezujući se na naše prethodne susrete, iskreno želim da Vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine. Održavanje duhovnih vježbi predviđeno je u Teološkoj bogosloviji Nadbiskupije Lviv-Brzuchowice od 21. do 24. studenoga 2022.

Duhovne vježbe započet će u ponedjeljak 21. studenog večerom, a završit će ručkom 24. studenog. Pobrinut ću se i naknadno Vam poslati program duhovnih vježbi.

Hvala što ste blagonaklono prihvatili naš poziv i radostan sam što ćete nas u ovom preteškom trenutku za Ukrajinu i za našu Crkvu upravo Vi, Oče, pratiti u ovom svetom vremenu duhovnih vježbi.

U molitvi,

+ Mieczyslaw Mokrzycki
Latinski nadbiskup metropolit Lavova
Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: