34. Mladifest: ''Evo majke moje i braće moje!''

34. Mladifest: ''Evo majke moje i braće moje!''

34. Mladifest u Međugorju održat će se od 26. do 30. srpnja.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Radiopostaja Mir Međugorje
Objavljeno:
 
06.06.2023 15:16

 

Ovogodišnji 34. Mladifest u Međugorju održat će se od 26. do 30. srpnja pod geslom: ''Evo majke moje i braće moje!'' (Mt 12,49).

Ovogodišnji Mladifest održava se iznimno tjedan dana ranije, zbog Svjetskog susreta mladih u Lisabonu na kojem će sudjelovati i papa Franjo. Detaljan progam 34. Mladifesta pročitajte OVDJE.

''Dragi mladi, dok se ovih dana odmarate u Isusu Kristu, sve vas povjeravam Blaženoj Djevici Mariji, našoj nebeskoj Majci, kako biste po Njezinu zagovoru i primjeru mogli uzeti na sebe slatko breme nasljedovanja Krista. Neka vas prati pogled Boga Oca koji vas ljubi, kako biste u susretu s drugima mogli biti svjedoci mira koji ćete zauzvrat primiti na dar. Molim na tu nakanu i blagoslivljam vas, te se ujedno preporučujem u vaše molitve'', poručio je Sveti Otac u svojoj poruci mladima prošle godine koji su bili okupljeni na Mladifestu.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: