Alan Hržica objavio videospot za pjesmu "Temelj mog života"

Alan Hržica objavio videospot za pjesmu "Temelj mog života"

Svim ljubiteljima duhovne glazbe radosno predstavljamo novi videospot Alana Hržice. Pjesma ''Temelj mog života'' dio je posljednjega Alanova albuma, a sada je dobila i videospot u produkciji mlade ekipe Studija ''Regnare''. 

Autor
Molitvena zajednica Srce Isusovo/Laudato/F.P.
Fotograf
Tomislav Bagarić
Objavljeno:
 
20.06.2022 16:33

 

Ova je pjesma inače jedan od velikih, poznatih svjetskih hitova duhovne glazbe. Originalni joj je naslov ''Build my life'', a njezin je autor Patt Barett. Tekst je na hrvatski jezik prevela naša poznata autorica Romana Bilaver, a aranžman je načinio glazbeni producent Grgur Sesar. U spotu sudjeluje sastav Alana Hržice, koji je već dobro poznat široj publici, a to su glazbenici: Andrej Grozdanov, Stjepan Habunek, Benedikt Berić i Helena Lijić.

Ovim nam je povodom Alan rekao:

''Drago mi je da sam ovim videospotom uspio predstaviti i petu pjesmu (singlicu) sa svojega posljednjeg albuma. Dakle, možemo reći da već pola albuma praktički ima status posebne pažnje zbog snimljenih videospotova, a rado bih tako i nastavio. Smatram da se pjesma najsnažnije doživi audiovizualnim pristupom. Pjesma 'Temelj mog života' meni je najdraža pjesma albuma i baš donosi pravu slavljeničku atmosferu. Uvjeren sam da će odlično funkcionirati u izvođenju uživo i već je polako ubacujem u repertoar gdje god se za to pokaže prilika.''
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba