Alan Hržica objavio novi live album

Alan Hržica objavio novi live album

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Alan Hržica
Objavljeno:
 
19.02.2024 08:49

 

Ovaj album predstavlja plod Alanove želje da u jedinstvenom izdanju snimi pjesme koje redovito izvodi na svojim koncertima, kako autorske tako i djela njegovih kolega iz svijeta duhovne glazbe. Projekt je ostvaren u toploj i inspirativnoj atmosferi studija, uz suradnju s bendom i bliskim suradnicama, Vanessom Mioč i Helenom Lijić, čime je snimljen materijal koji služi kao uvod u buduće kompilacije serije. Planirano je kontinuirano obogaćivanje serije novim LIVE albumima koji će sadržavati pjesme omiljene među publikom i široko prepoznate.

Za iznimnu glazbenu izvedbu na albumu zaslužni su istaknuti glazbenici: Andrej Grozdanov, Marijo Bilić, Benedikt Berić i Stjepan Habunek. Zoran Švigir (Švigi), u čijem je studiju album snimljen, bio je zadužen za tonsku realizaciju. Album je već dostupan na vodećim glazbenim platformama, uključujući Spotify, Deezer i iTunes, dok će informacije o dostupnosti fizičkog izdanja biti uskoro objavljene, kao i detalji o mjestima gdje se CD može kupiti.

Alan Hržica trenutačno s bendom održava duhovne obnove i koncerte širom Europe, šireći Riječ Božju glazbom i duhovnim nagovorima. U ovom izuzetno plodnom razdoblju, u samo posljednja dva mjeseca, predstavio je četiri nove pjesme na svojim službenim platformama, od kojih su neke uvrštene i na ovaj album.

alan hrzica

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: