Alan Hržica održao duhovni koncert u Ludwigshafenu

Alan Hržica održao duhovni koncert u Ludwigshafenu

Alan Hržica održao je sa svojim bendom veliki duhovni koncert slavlja i molitve u Ludwigshafenu, gradu u Njemačkoj.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica 'Srce Isusovo'
Objavljeno:
 
19.09.2023 16:09

 

Dvorana je bila rasprodana mjesec dana unaprijed, a interes za ovaj događaj bio je velik. Fra Slavko Antunović izrazio je želju da Alan posjeti Hrvatsku katoličku misiju u Ludwigshafenu, dok je Goran Rožić preuzeo cjelokupnu organizaciju. Zajedno s njegovim suradnicima, osigurao je da se večer slavlja održi na visokoj razini.

Tijekom večeri moglo se vidjeti mnoštvo mladih ljudi koji su predano slavili i molili. To predstavlja lijepu sliku nade za našu mladež u Njemačkoj. Između pjesama i slavlja, Alan je istaknuo kako je jedino pravo rješenje za očuvanje obitelji u ovim izazovnim vremenima posvetiti se osobnom obraćenju i raditi na živom odnosu s Bogom kroz molitvu i sakramentalni život.

Sutradan, u nedjelju, nakon svete Mise koju je predvodio fra Slavko Antunović, Alan je održao duhovni nagovor i gorljivo svjedočio ljubav prema Crkvi i Gospodinu Isusu Kristu.

Možemo reći da smo zaista osjetili veliko gostoprimstvo našeg naroda u Njemačkoj i doživjeli veliko zajedništvo sa svim hodočasnicima koji su doputovali na ovaj događaj.

Bend sada putuje u Novi Travnik gdje će u sportskoj dvorani održati večer slavlja i molitve u suradnji s fra Ivanom Matićem, vlč. Borisom Plavšićem, vlč. Sandrom Jurešićem i glavnim organizatorom, don Antom Ledićem. Bit će to glazbeno-duhovni događaj koji još nije viđen na prostorima srednje Bosne.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: