Amorose i Emanuel 'zapalili' GŠD Pecaru u Širokom Brijegu

Amorose i Emanuel 'zapalili' GŠD Pecaru u Širokom Brijegu

Treću godinu zaredom održan je humanitarni koncert duhovne glazbe ”Vatra”. Jedan od pokrovitelja koncerta bila je i Laudato televizija. 

Autor
Udruga Mlado Srce/Laudato/F.P.
Fotograf
Udruga Mlado Srce
Objavljeno:
 
15.12.2023 12:09

 

Prošle subote Gradska športska dvorana Pecara u Širokom Brijegu bila je mala za sve posjetitelje. Koncert je organizirala molitvena zajednica Mlado Sunce iz Širokoga Brijega zajedno sa svojim suradnicima. Na Pecari su ove godine nastupile dvije iznimno poznate grupe moderne kršćanske duhovne glazbe: Amorose i Emanuel iz Zagreba.

Amorose je bend iz Zagreba koji čine tri glazbenice: Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić, a koncert su otvorile zajedno s bendom Emanuel. Amorose su slavljenički bend osnovan 2015. godine koji kroz kršćansku glazbu nastoji evangelizirati, širiti Božju riječ i slaviti Boga, a koja je u zadnje vrijeme prisutna na duhovnim molitvenim susretima. Ovo je bio ujedno i njihov prvi nastup u BiH.

Band Emanuel započeo je kao sastav u Župi bl. Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici, gdje su nastupali u župnoj crkvi na misnim slavljima te na priredbama, koncertima i gostovanjima. Osnovani su 2001. godine, a jedno vrijeme nastupali su kao VIS Emanuel (vokalnoinstrumentalni sastav), a kasnije su prerasli u bend.

Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica Mlado Sunce kao i za evangelizacijske projekte zajednice.

amorose i emanuel

amorose i emanuel

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: