Amorose: ''Ime Isus je najmoćnije ime na cijelom nebu i zemlji''

Amorose: ''Ime Isus je najmoćnije ime na cijelom nebu i zemlji''

Poslušajte novu pjesmu "U Ime Isusa" sastava Amorose.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
Amorose
Objavljeno:
 
04.04.2024 19:22

 

U Ime Isusa pjesma je kojom sastav Amorose u Vazmenoj osmini želi zahvaliti Bogu na svim čudesima koja čini u našim životima veličajući Njegovo sveto ime i uskrsnuće.

Pjesma In Jesus Name glazbenice Katy Nichole dobila je hrvatsku verziju – ''U Ime Isusa''. U suradnji s Novom Evom, sastav ponovno oduševljava sa snažnim prijevodom Andreje Gelemanović, Maje Babić i WorshipVision Croatia.

''Pjesma ima zaista snažan tekst. To je molitva u kojoj u Isusovo ime molimo za bilo koje područje naših života. Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina'', poručuju Iva, Martina i Mateja.

Produkciju ponovno potpisuje Ivan Škunca (Sound Station studio), a autor videoprodukcije i montaže jest Josip Ninković iz Film Factory studija.

Pjesmu poslušajte OVDJE.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: