Amorose ponovno izdale novu hit slavljeničku pjesmu

Amorose ponovno izdale novu hit slavljeničku pjesmu

Nova radosna slavljenička pjesma banda Amorose zove se “Slavim Te”.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Josip Ninković
Objavljeno:
 
31.01.2024 20:00

 

Početkom svibnja 2023. godine cijelu kršćansku zajednicu (a i šire) zahvatila je ‘groznica’ pjesme ''Praise''. Svako malo mogli smo vidjeti kako milijuni ljudi diljem svijeta izrađuju inspirativne, vesele i radosne videe s ovom pjesmom koja zaista potiče da sve što diše slavi Gospoda. 

Amorose su nas ovoga Badnjaka već iznenadile s pjesmom Jahve (Objavit će nam se) u suradnji s Alanom Hržicom, a već mjesec dana kasnije uživamo u ovoj novoj pjesmi u kojoj su sudjelovala već poznata imena. Produkciju potpisuje Ivan Škunca, dok je video za pjesmu radio Josip Ninković. WorshipVision Croatia ovih dana ima pune ruke posla pa su tako sudjelovali i u ovom prijevodu pjesme koja je svoje mjesto ponovno pronašla na YouTube kanalu Nove Eve. 

Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić neumorno stvaraju novu glazbu, svakim danom obogaćuju našu duhovnu scenu u Hrvatskoj te potiču na istinsku molitvu i suobličenje s Trojedinim Bogom. Kako kažu, ''gdje god nas On pozove – tu idemo. Osluškujemo, pratimo, molimo i slavimo zajedno kako bismo dopustile Duhu Svetom da nas vodi u cijelom procesu stvaranja. Jako je bitno kakvu poruku i tekst neka pjesma sadrži; koliko nas obogaćuje i vodi putem Kristovog nauka. Želimo da tu radost, koju smo i same iskusile stvarajući ovu pjesmu, dožive i drugi koji će u njoj vidjeti lik Isusa Krista''.

Pjesmu poslušajte OVDJE.

amorose slavim te

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: