Amorose ponovno oduševljavaju novom akustičnom pjesmom

Amorose ponovno oduševljavaju novom akustičnom pjesmom

Nakon uspješno odrađenih slavljeničkih koncerata i duhovnih obnova u posljednjih mjesec dana, ovaj bend ne prestaje s radom i svojim poslanjem za Isusa.  

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Ivan Ojdanić
Objavljeno:
 
13.06.2023 20:00

 

U suradnji s Novom Evom Amorose su snimile novu pjesmu Isuse ja vjerujem, prepjev pjesme With All I am australskog benda Hillsong Worship. Bend Amorose imali smo prilike viđati u posljednje vrijeme na pozornicama velikih duhovnih događanja kao što su Progledaj srcem ‘Neka vatra siđe’ i This is the Day Adria 2023, gdje su bile jedne od predgrupa Hillsong UNITEDu te su zajedno s grupom Emanuel djelile pozornicu i duet s Mattom Maherom i Noelom Richardsom. 

“Akustične verzije pjesama koje snimamo u zadnje vrijeme pronikle su iz vođenja karizmatskih susreta i duhovnih obnova. Odabiremo pjesme koje na tim susretima zaista dotaknu ljude. Prilikom tih slavljenja i mi same osjetimo Božji glas za snimanje određene pjesme”, pojasnila je Mateja Bunčić. 

“U Djelima apostolskim stoji: ‘Vjeruj u Gospodina Isusa i spasit ćeš se - ti i dom tvoj!’ Zar to nije prekrasno ohrabrenje svima nama koji nastojimo iznova svakim danom se opredjeljivati za Isusa i Njegov nauk? U toj pjesmi sadržano je i predanje koje želimo ostvariti u Bogu našemu. U Njegove ruke predati cijeli svoj život i vjerovati mu. To su samo neki od razloga zbog kojih mi je ovo jedna od najdražih duhovnih pjesama”, posvjedočila je Martina Pustički. 

“Sve što radimo želimo raditi na veću slavu Božju. Svi ovi koncerti, slavljenja i duhovne obnove nemaju smisla ako Boga ne stavimo u središte svega. Znale smo da se moramo pripremati za te velike događaje u zadnjih mjesec dana, ali isto tako morale smo snimiti ovu pjesmu koja nas zaista prati već duže vrijeme i nismo se mogle ‘oglušiti’ na Njegov glas. Usred svih tih priprema odlučile smo snimiti i ovu pjesmu koja zaista ima posebno mjesto u našim srcima”, zaključila je Iva Smojver. 

Pjesmu poslušajte OVDJE.

 

amorose

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: