Božićni album klape ''Zvizdan''

Božićni album klape ''Zvizdan''

Laudato Music izdao je album božićnih pjesama klape ''Zvizdan''.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
21.12.2021 15:20

 

Nosač zvuka ''Zvizdan o Božiću'' sadrži deset tradicionalnih pjesama i jedan dodatnu izvedbu u aranžmanu ravnatelja klape, prof. Marka Tomasovića. Ovo je drugi album koji je izdala klapa čije je poslanje njegovanje tradicionalnog klapskog a capella pjevanja. Na albumu se mogu pronaći pjesme poput ''Radujte se, narodi'', ''Veselje ti navišćujen'', ''Kyrie eleison'', ''Narodi nam se'' i ''Oj, pastiri'' u izvedbi muške klape.

– Božić u surovoj današnjici pomalo je okovan i otuđen od bliskosti i topline kakvom je odisao u punom sjaju. Nada koju nosi sa sobom u rađanju malenog Isusa probudi mnogo lijepih osjećaja u srcu. Ideja je bila potaknuti osjećaj bliskosti i radosti, rasplamsati toplinu u srcu koja je posebno prisutna u vremenu Božića – pojasnio je motivaciju za snimanje albuma član klape Ivan Jurišić

CD ''Zvizdan o Božiću'' može se nabaviti putem galerija Laudato i webshopa te poslušati na svim glazbenim streaming servisima.

Ovaj nosač zvuka posljednje je ovogodišnje izdanje diskografske kuće Laudato Music, koja je dosad sveukupno izdala 93 albuma. Od toga u ovoj godini četiri singla i ostvarila šest novih glazbenih suradnji, a u pripremi već ima nove za 2022. godinu.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: