Dom molitve objavio spot za novu pjesmu "Tebi pripada sva slava"

Dom molitve objavio spot za novu pjesmu "Tebi pripada sva slava"

Pjesma “Tebi pripada sva slava” nastala je 2021. godine u molitvenoj sobi Doma molitve Slavonski Brod tijekom meditativnog slavljenja naše Marije Pešorde.

Autor
Dom molitve Slavonski Brod/Laudato/F.P.
Fotograf
Dom molitve Slavonski Brod
Objavljeno:
 
06.05.2024 17:58

 

Marija je došla pred Gospodina sa željom da joj da slavljeničku pjesmu kojom bismo ga slavili u zajedništvu. Nedugo nakon toga dobila je nadahnuće da napiše pjesmu. Imala je snažan osjećaj kako je jako važno zajedno slaviti Gospodina otvorenog srca, jer tada naš Otac na nebu vrlo rado spušta milosti i blagoslove na svoje kćeri i sinove.

Spot je snimao Jerko Abičić (Metanoya - Sound & Video recording studio), a sniman je na tri lokacije: u molitvenoj sobi gdje je pjesma i nastala, u župnoj dvorani Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju gdje se održavaju evangelizacijski susreti u organizaciji Doma molitve i na godišnjem “VATRA” seminaru Doma molitve. Spotom se želi prikazati ono što je Marija osjetila u srcu kada je pisala pjesmu, a to je zajedničko slavljenje. Međutim, početak spota prikazuje slavljenje samo jedne osobe u molitvenoj sobi nakon čega dolazi do postupnog povećanja broja ljudi koji slave Gospodina.

Spot zapravo prati viziju Doma molitve gdje želimo s drugima dijeliti ono što nam Gospodin daje u osobnoj molitvi i susretu s Njim u molitvenoj sobi. Tako se ono što se događa u tišini i osobnom susretu s Gospodinom prelijeva na cijelu Crkvu i društvo. Od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u snimanju spota, kao i župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju na ustupanju prostora za snimanje spota.

Za aranžman, mix i mastering zaslužan je Alen Valinčić koji je svirao i klavijature. Benedikt Berić svirao je bubnjeve, Bruno Kudrić bas-gitaru, a Sebastijan Pešorda svirao je akustičnu i električnu gitaru. Lead vokali su Marija i Sebastijan Pešorda, a back vokali članovi slavljeničkog tima Doma molitve Slavonski Brod.

Nadamo se kako će ova pjesma uvesti mnoge u zajedničko slavljenje našeg dobrog nebeskog Oca.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: