"Domu mom" ne propušta pjevati ni Klapa sv. Juraj HRM

"Domu mom" ne propušta pjevati ni Klapa sv. Juraj HRM

"Iznimno smo počašćeni što ćemo kao pripadnici pobjedničke Hrvatske vojske biti dio koncerta domoljubne glazbe 'Domu mom'."

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Klapa "Sveti Juraj"- HRM
Objavljeno:
 
05.12.2023 11:18

 

''Da nije ljubavi, ne bi svita bilo'' poznata je dalmatinska pjesma. A da nije ljubavi prema domovini, posebno domoljublja hrvatskih branitelja, ne bi Hrvatske bilo'', riječi su to kojima se velikom koncertu domoljubne glazbe 'Domu mom' pridružila Klapa sv. Juraj HRM.

U Areni Zagreb 13. siječnja 2024. nastupit će i ova višestruko nagrađivana klapa koju čine Hrvoslav Kužić, Stipe Botica, Ivica Kuzmanić, Darko Tranfić, Domagoj Žanić, Bruno Andrić, Goran Bralić, Jakov Šegvić, Dragan Popović i voditelj klape Marko Bralić.

''Iznimno smo počašćeni što ćemo kao pripadnici pobjedničke Hrvatske vojske biti dio koncerta domoljubne glazbe 'Domu mom' u zajedništvu s najpoznatijim izvođačima hrvatskih domoljubnih pjesama. Siguran sam da će to biti iznimno emotivna večer u kojoj ćemo svi zajedno, izvođači i publika, pjevajući najpoznatije hrvatske domoljubne pjesme zapravo svjedočiti vrijednosti domoljublja hrvatskog čovjeka'', izjavio je Marko Bralić.

Koncert ''Domu mom'' prvi je ovako veliki događaj koji okuplja 25 izvođača i ukupno 150 glazbenika koji će na pozornici izvoditi najpoznatije domoljubne pjesme. Ulaznica još ima na gornjoj tribini na prodajnim mjestima Eventima i galerijama Laudato.

HRM

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: