Nova glazbena suradnja na duhovnoj sceni: Alan Hržica i Stole

Nova glazbena suradnja na duhovnoj sceni: Alan Hržica i Stole

Samo pet dana nakon pjesme Alana Hržice ''Pod svoj pogled'' izišao je novi duet na duhovnoj sceni. Marin Ivanović Stole i Alan napravili su izvrsnu RAP pjesmu: ''Gospodin Bog''.

Autor
Molitvena zajednica Srce Isusovo/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica Srce Isusovo
Objavljeno:
 
26.01.2022 16:50

 

Evo što nam je rekao jedan od najpoznatijih repera u Hrvatskoj, Marin Ivanović Stole:

– Ovo je prvi singl s nadolazećeg albuma ''Gospodin Bog'' koji izlazi na jesen. Album je inače prvi duhovni rap album na Balkanu! Čim sam odlučio krenuti u smjeru duhovnog rap albuma, znao sam da prvi spot mora biti s mojim 'bratom' Alanom koji mi je ujedno i veliki prijatelj.  Zajedno smo u Molitvenoj zajednici ''Srce Isusovo'' i on mi je velika motivacija na ovome putu. Veselim se stati na neke nove pozornice obasjane Božjom svjetlošću i repat za naše drage vjernike. Siguran sam da dragi Bog za mene opet ima velike planove kao i uvijek do sada. Baš sam sretan i zahvalan!

– Ovo je pjesma s kojom i ja dolazim do druge vrste publike, do onih mladih koji slušaju ovakvu vrstu glazbe. Tamo je također potrebno progovoriti o Božjoj ljubavi koja poziva na promjenu i mogućnost načina života koji donosi svijetlo. Sretan sam da Marin u ovom trenutku svog života ubacuje u petu brzinu u radu za Boga i da će napraviti cijeli jedan duhovni album, te tako i progovoriti svojoj publici o iskustvu koje mu je promijenilo život.
Već vidim kako ovu pjesmu izvodimo na nekom od mojih koncerata i kakav će to biti gušt. Drago mi je i da se gitara Andreja Grozdanova (člana mog benda) tako savršeno uklopila u ovakav, nama duhovnjacima, izazovan stil glazbe – istaknuo je Alan Hržica, voditelj Molitvene zajednice ''Srce Isusovo''.

Videospot radio je Sven Čustić koji prati Marina u svim njegovim projektima. Tekst pjesme potpisuju Marin Ivanović i Alan Hržica, prateći su vokali Ivana Husar Mlinac i Kornelija Palić, aranžman je djelo Gorana Kovačića koji je i za klavirom.

Videospot pogledajte OVDJE.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: