Duhovni koncert Alana Hržice rasprodao Tvrđavu i oduševio Šibenik

Duhovni koncert Alana Hržice rasprodao Tvrđavu i oduševio Šibenik

U povijesnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održan je duhovni koncert slavljenja koji je okupio velik broj vjernika i ljubitelja glazbe.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''
Objavljeno:
 
11.09.2023 08:19

 

Alan Hržica, poznat po svom jedinstvenom glazbeno-duhovnom pristupu, ponovno je oduševio publiku.

Interes za koncertom bio je iznimno velik. Ulaznice su rasprodane tri tjedna unaprijed, a potražnja za dodatnim ulaznicama nije jenjavala. Ovaj fenomen potvrđuje rastući interes u Hrvatskoj za modernom kršćanskom glazbom.

Gost večeri, fra Marin Karačić, otvorio je koncert nadahnutim duhovnim nagovorom i izvedbom svojih najpoznatijih duhovnih pjesama. Dotaknuo je mnoga srca.

Posebno dirljiv trenutak večeri bio je kada je šibenski biskup Tomislav Rogić pozdravio i blagoslovio sve prisutne. Također je podržao ovu manifestaciju, istaknuvši važnost zajedništva i vjere među nama.

Atmosfera u Tvrđavi sv. Mihovila bila je čudesna: od izvanredne produkcije i ozvučenja do predivnog pogleda s tvrđave i srca ispunjenih ljubavlju i radosti. Alan Hržica podijelio je u nekoliko navrata snažne trenutke iz svog duhovnog puta, naglašavajući kako se Božja ljubav manifestira kroz svakoga tko ga istinski ljubi.

Ovaj veliki duhovni koncert organizirali su Grad Šibenik, Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog, pod vodstvom gvardijana, fra Marija Radmana.

alan

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: