"Iz molitve u srce"

"Iz molitve u srce"

Alan Hržica predstavlja novi spot za pjesmu ADONAI.

Autor
LAUDATO/G.O.
Fotograf
Screenshot/Srce Isusovo
Objavljeno:
 
02.03.2023 20:21

 

Alan Hržica predstavlja novi spot za pjesmu ADONAI sa svog posljednjeg albuma: Pod Tvojim pogledom. Za montiranje videospota pobrinuo se dugogodišnji Alanov suradnik Ivan Crnjak. Izjavljuje vrlo zanimljive činjenice što se tiče ove pjesme: ''Jednog sam se dana nalazio sam u svojoj radnoj sobi s gitarom u ruci i nekako spontano ušao u molitvu, istovremeno prebirući s prstima po žicama. Stalno mi je u srce dolazila jedna melodija koju sam potom snimio u svoj mobitel da slučajno ne zaboravim. Danima sam se kasnije vraćao na tu melodiju i riječi su polako dolazile. Jedan manji dio teksta pjesme došao je iz Službe čitanja Časoslova koji sam taj dan molio, a refren sam napisao nadahnut molitvom sv. Ignacija koji kaže:

Uzmi, Gospodine, i primi svu moju slobodu, moju pamet, moj razum i svu moju volju, sve što imam i što posjedujem; ti si mi to dao, tebi, Gospodine, sve vraćam; sve je tvoje, raspolaži sa svime po svojoj volji; daj mi samo svoju ljubav i milost i to mi je dosta.''

Inače, ovo je već šesta pjesma sa spomenutog albuma koja ima svoj videospot, pa tako možemo zaključiti kako ova ekipa vrijedno radi. Pred Alanom su veliki koncerti i duhovne obnove u Hrvatskoj i Europi gdje zajedno sa svojim bendom predvodi slavljenje Gospodina.

Uskoro ga možemo očekivati u Šibeniku, Drinovcima, Innsbrucku – Austrija, Goppingenu – Njemačka, Županji, Puli, Rijeci, Kopru – Slovenija, Novoj Kapeli, Mostaru, Ivanić Gradu, Primoštenu, Travniku i Zagrebu.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: