Kantautorica Tea Vidaić objavila novu pjesmu duhovne glazbe "Sfumato Djeteta Isusa"

Kantautorica Tea Vidaić objavila novu pjesmu duhovne glazbe "Sfumato Djeteta Isusa"

Ovih dana iz studija je izašla nova duhovna pjesma i videospot pod nazivom "Sfumato Djeteta Isusa" kantautorice Tee Vidaić. 

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Tea Vidaić
Objavljeno:
 
22.01.2024 18:19

 

Pjesma je priča o tajni božanskog rođenja i navještenja. Inspirirana je Evanđeljem po Luki (1,26 – 2,25). Pjesmom se prenosi poruka mira, nade i ljubavi, ali i vjere u tajne neba, što potvrđuju i stihovi pjesme:

''Olovkom Božjeg prsta,

Ti, Dijete Isuse,

ispisalo si slovima neba

na pergameni zvijezda

tajnu božanskog rođenja."

 

Posebno je zanimljiv i naziv ove pjesme. Naime, naziv za pjesmu došao je od riječi 'sfumato', a riječ je o posebnoj slikarskoj tehnici koja je bila popularna u renesansi. Time je kantautorica Tea htjela posebno istaknuti ljepotu Božje slike i objave u tajni navještenja.

Tekst i glazbu za pjesmu potpisuje kantautorica Tea Vidaić, dok aranžman i produkciju potpisuje poznati hrvatski samostalni glazbeni umjetnik, kantautor, producent i glazbenik Antonio Tkalec. Aranžman, mix i produkcija pjesme snimljena je i napravljena u Sky Road Music studiju u Varaždinu. Glavni vokal snimljen je u Studiju Music4Life u Zadru kod profesora Tomislava Pehara. Poseban svečani pečat ovoj pjesmi daje i klasični orkestar (gudači). Urednica izdanja je Agneza Levanić.

"Slušajući ovu pjesmu, nadamo se da će svatko od slušatelja uspjeti pronaći svoju duhovnu poruku i priču, stoga poslušajte pjesmu 'Sfumato Djeteta Isusa'." poručuju iz produkcijskog tima Tee Vidaić.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: