Klapa 'Sveti Juraj' sjeća se svoga osnivača mons. Josipa Šantića

Klapa 'Sveti Juraj' sjeća se svoga osnivača mons. Josipa Šantića

'Moja velika radost bili su članovi klape HRM- Sveti Juraj kojima sam zahvalan za sve dobro koje su učinili na promidžbi Crkve i Domovine'

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Privatni album
Objavljeno:
 
08.07.2020 11:31

 

Na današnji dan 2014. godine preminuo je mons. Josip Šantić, prvi generalni vikar Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj i osnivač klape Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj'.

- Danas se na poseban način sjećamo mons. Josipa Šantića, našeg idejnog zaštitnika i osnivača, koji se prije 6 godina preselio u nebesku Domovinu. Bogu smo zahvalni što ga je poslao u naše živote i što smo ga imali u trenutcima kad nam je bilo najpotrebnije - kažu u klapi Sveti Juraj.

Mons. Josip Šantić preminuo je u 69. godini života i 45. svećeničke službe u svom domu u Postirima, nakon duge i teške bolesti.

- Moja velika radost bili su članovi klape HRM-a 'Sveti Juraj' kojima sam zahvalan za sve dobro koje su učinili na promidžbi Crkve i Domovine - stoji u duhovnoj oporuci mons. Josipa Šantića.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba