Nova pjesma grupe ''Afterlife'': "Na krilima"

Nova pjesma grupe ''Afterlife'': "Na krilima"

Grupa ''Afterlife'' iz župe sv. Antuna Padovanskog u Voloderu, koju čini trio Ivona Bunčić (vokal), Kristijan Jalšić (klavijature) i Marko Javorski (gitara), izdali su novu pjesmu i spot pod nazivom ''Na krilima''.

Autor
Kristijan Jalšić/Laudato/F.P.
Fotograf
Dominik Engler
Objavljeno:
 
08.11.2022 15:14

 

Ovom pjesmom predstavili su se u rujnu ove godine na 10. festivalu duhovne glazbe ''Svjetlost dolazi'' u Zadru i osvojili nagradu za najbolji aranžman.

''Pjesma je, poput naše prošle pjesme 'Obrati me', inspirirana psalmom. Ovog puta riječ je o Psalmu 91: 'Svojim će te krilima zaštititi i pod njegova ćeš se krila skloniti: Vjernost je njegova štit i obrana!''' govori Kristijan Jalšić, autor teksta, glazbe i aranžmana pjesme te autor spota.

''Mislim da je pjesma zanimljiva i drugačija od duhovnih pjesama na kakve su ljudi navikli. Želimo ostalim mladima prenijeti radost vjere i pokazati da biti uz Boga i s Bogom može biti itekako zabavno te da nipošto nema straha ni u kakvoj situaciji jer nam Bog šalje svoje anđele koji nas čuvaju, ma gdje god mi bili. Vjernost je Njegova štit i obrana'', nastavlja Kristijan.

Na aranžmanu su još radili Marko Javorski i Vedran Doležal koji je ujedno i producent pjesme, dok je spot zajedno s Kristijanom snimio Dominik Engler. Za rasvjetu je bio zaslužan Andrej Philipps. Prateće vokale snimila je Marina Matošević, a violine Katarina Kutnar.

afterlife

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: