Nova pjesma i spot Amorosa

Nova pjesma i spot Amorosa

Amorose, u suradnji s 'Novom Evom', snimile su novu pjesmu: 'Yeshua (Moj je ljubljeni)'. Riječ je o prijevodu pjesama 'Yeshua' Alessandra Vilasa Boasa i 'Our Father' Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan 'Jesus Image'.

Autor
Iva Smojver/Laudato/F.P.
Fotograf
Josip Ninković/Laudato/F.P.
Objavljeno:
 
23.06.2021 15:09

 

– Pjesma 'Yeshua (Moj je ljubljeni)' nadahnuta je tekstom iz Pjesme nad pjesmama te je postala dio redovitog repertoara na susretima četvrtkom ('Duhovno duhovite večeri'), na Svetom Duhu, gdje smo u službi slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice 'Sveti Duh', čiji je voditelj fra Stjepan Brčina. To je pjesma koja je nas i ljude koji dolaze na susrete jednostavno dotaknula na prvu, baš kao i 'Blagoslov', te smo zbog toga odlučile prevesti i snimiti svoju verziju na hrvatskom jeziku – kazala je Iva Smojver, voditeljica Amorosa i slavljeničke službe.

U videu pjesme pojavljuje se i plesačica i koreografkinja Maja Šivak.

– Maja je članica naše zajednice i draga prijateljica, jedna iznimno talentirana mlada umjetnica, plesačica i koreografkinja, kojoj smo zahvalne što je podijelila svoj talent u našem videu, slaveći Gospodina plesom i govoreći značenje pjesme pokretom. Iza sebe ima dugogodišnje plesno i voditeljsko iskustvo (Husar&Tomčić, JazzElle, ZKM, American Music and Dramatic Academy, Stage School Hamburg, također je i voditeljica plesne skupine naše evangelizacijske zajednice za koju je osmislila cijelu koreografiju povodom Antunovskog hoda mladih), a svoje plesno obrazovanje nastavlja od jeseni na akademiji Institute of the Arts Barcelona, na što smo iznimno ponosni – istaknula je Iva.

Pjesmu možete poslušati na poveznici!
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: