Nova pjesma klape 'Sv. Juraj' posvećena Gospi Međugorskoj

Nova pjesma klape 'Sv. Juraj' posvećena Gospi Međugorskoj

Povodom  40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju, klapa 'Sveti Juraj' Hrvatske ratne mornarice snimila je novu pjesmu pod nazivom: 'Ostani s nama, Kraljice Mira'. 

Autor
Laudato/M.P.
Fotograf
YouTube
Objavljeno:
 
26.06.2021 16:16

U suradnji s Informativnim centrom 'Mir Međugorje', spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja: Podbrdu, mjestu Gospina ukazanja, kao i ispred župne crkve svetog Jakova i u njoj, u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević.

– Zaista nam je iznimna čast što smo mi, hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj', snimili ovu pjesmu i posvetili ju Gospi u Međugorju, u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pija X. u Gospinu svetištu u Lurdu. Ova snimka znak je naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi  koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja – rekao je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita.

Glazbu i tekst napisao je Franjo Kraljević, vokalni aranžman Mario Božić, a miks i mastering Saša Miočić. 
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: