Novi duhovni album Alana Hržice: ''Pod Tvojim pogledom''

Novi duhovni album Alana Hržice: ''Pod Tvojim pogledom''

Popularnost moderne kršćanske duhovne glazbe i zanimanje za nju u Hrvatskoj sve više raste, a Alan je jedan od predvodnika tog novog glazbenog pokreta.

Objavljeno:
 
18.12.2021 14:33

Ovaj čuveni naraštaj kršćanskih glazbenika nastupit će u lipnju 2022. godine na Stadionu ''Maksimir'' u okviru koncerta ''Progledaj srcem'', gdje će se, vjerujemo, okupiti dosad neviđeni broj ljubitelja kršćanske glazbe u Hrvatskoj.

Govoreći o Alanovu novom albumu, moramo reći da publiku očekuje još jedan u nizu materijala vrhunske produkcije. Četiri je godine Alan pomno birao i snimao pjesme u suradnji sa svojom već provjerenom i dokazanom ekipom. Glazbeni su producenti albuma Goran Kovačić i Grgur Sesar, a autori pjesama Romana Bilaver, Ivan Seletković, Lovro Uglešić, fra Marin Karačić i Alan Hržica. Svojim sviračkim umijećem velik su doprinos dali Andrej Grozdanov, Ana Rucner, Marijo Bilić, Mario Klarić i Matija Antolić. Glazbeni su specijaliteti ovoga albuma dueti s dugogodišnjom prijateljicom Ninom Badrić, zatim dvije divne pjesme s violončelisticom Anom Rucner i, kao šlag na kraju, duet s klapom ''Smokvica'' iz Korčule.

Vjerujemo da će ovaj album publici pružiti uživanje u lijepoj glazbi te u tekstovima punim nade i ohrabrujućih poruka.
 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: