Objavljeno digitalno izdanje albuma 'Emanuela' – 'Ime nad svakim imenom'

Objavljeno digitalno izdanje albuma 'Emanuela' – 'Ime nad svakim imenom'

Album 'Ime nad svakim imenom' dostupan je na streaming platformama, a u prodaji će se uskoro naći i fizičko izdanje.

Autor
crorec.net/Laudato/M.P.
Fotograf
Facebook
Objavljeno:
 
03.01.2021 16:57

Kraj iznimno zahtjevne 2020. godine, u kojoj smo svjedočili brojnim preprekama i nedaćama, ali i velikom zajedništvu i solidarnosti, ipak će obilježiti i lijepa vijest kako grupa 'Emanuel' objavljuje novi studijski album: 'Ime nad svakim imenom'. 

Izdanje koje je dostupno na svim digitalnim platformama, a uskoro i u fizičkom obliku, razveselit će sve obožavatelje. Nadahnuti tekstovi, moderna produkcija te sjajne vokalne i instrumentalne dionice obilježja su po kojima je ovaj velikogorički sastav prepoznatljiv ne samo u Hrvatskoj i regiji već i u cijelom svijetu. Kao na prethodnim izdanjima: 'Sve činim novo' i 'Svake slave dostojan', 'Emanuel' se i na novom albumu oslanja na pop, rock i gospel glazbu, a 8 studijskih pjesama uz 2 izvedbe uživo s koncerta 'Progledaj srcem' nastavljaju tradiciju isporučivanja duhovne glazbe svjetske kvalitete.

– Danas je za sve nas trebao biti radostan dan. Za nas čak i posebno sretan. Teško je pronaći prave riječi. Teško je biti koncentriran, ali pokušat ćemo podijeliti s vama nekoliko misli, onako iz pera, na prvu uz nadahnuće Božjeg Duha. Potaknuti negativnim i pomalo ružnim medijskim trendovima, kao i sveopćom atmosferom oko teške 2020., odabrali smo upravo ovaj dan za izlazak našeg novog albuma. Sedmi po redu, 'Ime nad svakim imenom', dolazi u vrlo čudnom i teškom trenutku kojeg mi, unatoč svemu, još uvijek smatramo onim pravim. (…) Krenite i vi s nama na ovo putovanje uz predivne i moćne pjesme! Slavite Boga! Podignite mu svoje ruke i predajte mu svoj život. Postanite baštinici Njegovih obećanja! I u radosti i u nevolji, u lijepim i tragičnim trenutcima tražite Njegovo lice i uzdižite Njegovo sveto Ime! On je iznad svake situacije u kojoj se nalazimo! Gospodar je svega stvorenog i vlada nad svim kraljevima! Njegovo je ime nad svakim imenom! – snažna je poruka koju šalje grupa 'Emanuel'.

Franciska Perković, Dora Grižić, Domagoj Pavin, Nikola Čubelić, Petar Ivkić i Željko Topalušić članovi su grupe 'Emanuel', zaslužni za još jedno sjajno studijsko izdanje za koje glazbenu produkcija potpisuju Domagoj Pavin, Zoran Švigir-Švigi i Petar Ivkić. Likovno oblikovanje djelo je studija 'Totalna Kreativa'.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba