Održana promocija glazbenog albuma Lucije Zovko ''Pjesme o ljubavi''

Održana promocija glazbenog albuma Lucije Zovko ''Pjesme o ljubavi''

Album je promoviran u petak 6. svibnja, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Autor
Laudato/V.C.V.
Objavljeno:
 
09.05.2022 11:10

 

Glazbeni album Lucije Zovko ''Pjesme o ljubavi'', izdan 2020. godine u diskografskoj kući Laudato Music u Zagrebu, promoviran je u petak 6. svibnja, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Lucija Zovko nastupila je uz pratnju Simfonijskog orkestra Mostar, sedmeročlanog rock-sastavai tri prateća vokala, pod ravnanjem maestra Damira Bunoze.

Gost koncerta bila je klapa ''Bratovština'', koja je s Lucijom uz zajedničku pjesmu ''Pozdrav Majci'' otpjevala i dvije klapske pjesme a cappella: ''Loza u škripu'' i ''Omiška stina''. Izvedeno je svih deset pjesama s albuma, čiji je autor Lucijin suprug Stanko. Aranžmane su za njih devet prilagodili Saša Miočić i Damir Bunoza, dok je pjesma ''Memento'' izvedena uz pratnju Josipa Vukoje na klasičnoj gitari.

Ovu glazbenu večer moderirala je voditeljica Ana Marija Dedić, a program je obogaćen i s nekoliko djela hrvatske domoljubne poezije autora Antuna Branka Šimića, Antuna Mladena Vranješa, don Petra Vuletića Šjora i Ilije Smiljanića. Poeziju je čitao prvak drame Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, Robert Pehar.  

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: