Peti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Peti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa"

Peti koncert duhovne glazbe "Ljiljani – pjesma za nebesa" održao se prošlog tjedna u Voloderu, kao priprava uoči proslave župnog zaštitnika, sv. Antuna Padovanskog, kojemu je koncert i posvećen. 

Autor
Ljiljani - pjesma za nebesa/Laudato/F.P.
Fotograf
Ljiljani - pjesma za nebesa
Objavljeno:
 
14.06.2023 07:35

 

Na koncertu je nastupilo petero članova obitelji Perić iz Zagreba koji čine grupu Infinitas. Potom talentirana i mlada studentica Nika Pastuović, kao i voditelj slavljeničkog tima Doma molitve u Slavonskom Brodu, Sebastijan Pešorda.

Večer je dodatno scenskim plesnim nastupom i simboličnim puštanjem golubice na početku koncerta, koja je predstavljala Duha Svetoga, obogatila plesačica Iva Puljiz. Fra Mario Berišić održao je nagovor koji je simbolično povezao s temom Isusove žrtve i otkupljenja, odnosno blagdanom Tijelova koje je također bilo istog datuma kao i ovogodišnji "Ljiljani". Nazočnima se na kraju obratio i uputio blagoslov upravitelj župe Voloder, vlč. Marijan Štingl.

Koncert je okupio značajan broj vjernika iz Volodera i šire koje ni kratka kiša nije uspjela zaustaviti u slavljenju Gospodina.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: